Українці можуть купити розбитий Ford Bronco 2023 року, який проїхав всього 100 км

Підпишись на нас:

На популярному серед українців, які полюбляють купувати розбиті авто в Америці аукціоні Copart з’явився Ford Bronco Raptor 2023 року. Здається він потрапив у дуже серйозну аварію, але не все так безнадійно.

Подробиці

Деталі аварії, в яку потрапив позашляховик, невідомі, окрім очевидного факту, що він став учасником якогось зіткнення, яке знищило передню частину Ford . Однак, на відміну від багатьох транспортних засобів, які в кінцевому підсумку продають на аукціоні без надії повернутися на дорогу, цей Bronco Raptor, ймовірно, можна досить легко відремонтувати.

На зображеннях видно, що вся передня панель позашляховика відсутня, включаючи бампер, фари, решітку радіатора та передні панелі. Хоча можливо, що всі ці частини були відірвані під час аварії, ми вважаємо, що більш імовірно, що вони були сильно пошкоджені та просто не показані на аукціоні. Відсутність цих деталей забезпечує нам безперешкодний огляд моторного відсіку, і це не дуже гарне видовище.

Передній захисній конструкції Ford завдано серйозних пошкоджень. Крім того, повністю відсутній радіатор і є купа шлангів і трубок, які вільно висять. Цікаво, що в списку зазначено, що Bronco Raptor може працювати та їздити, тобто хоча на двигун не дуже приємно дивитися, він все ще працює. З певним ремонтом і новим радіатором він міг би працювати як новий.

В іншому місці ви помітите, що під час аварії спрацювали передні, бічні та подушки безпеки для сидінь. Спідометр також застряг на 140 милях на годину, а одометр підтверджує, що на момент аварії Ford проїхав лише 62,4 милі (100 км).

На момент написання статті найвища ставка за позашляховик була 15 000 доларів США, але логічно, що з молотка він піде набагато дорожче.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: