Росія відправила в Україну модернізований ЗРК “Панцир-СМ”

Підпишись на нас:

Російські ЗМІ повідомляли, що нова версія ЗРК “Панцир” вже бере участь у повномасштабному вторгненні в Україну.

Подробиці

Як повідомляють «РИА Новости», модернізований ЗРК “Панцир-СМ” демонструє підвищену ефективність у порівнянні з базовою версією. Ці вдосконалення пропонують значно розширені діапазони виявлення, відстеження та ураження, як повідомляється, здатні перехоплювати міні-дрони, керовані артилерійські снаряди та високошвидкісні балістичні цілі.

«Панцир-СМ» — автомобільний мобільний комплекс протиповітряної оборони, який оснащений керованими ракетами «земля-повітря» і парою двоствольних 30-мм автоматичних гармат.

Також він оснащений сучасною системою управління вогнем із оновленою РЛС виявлення та супроводу з фазованою решіткою та оптико-електронним комплексом. Він може похвалитися здатністю ідентифікувати невеликі цілі на відстані до 75 кілометрів, а використання нових керованих гіперзвукових ракет збільшує дальність перехоплення до 40 кілометрів.

Довідкова інформація, оприлюднена раніше, відзначала інтеграцію «Панциря-СМ» з новими гіперзвуковими керованими ракетами, що вдвічі збільшило дальність ураження порівняно з попередньою моделлю «Панцир-С», яка мала радіус дії 20 кілометрів. Здатність системи виявляти та знешкоджувати цілі також підвищена з 15 до 18 кілометрів по висоті. Крім того, поряд з цими новими ракетами модернізована система може використовувати ракети комплексу «Панцир-С1».

Важливо зазначити, що російські ЗМІ відомі тим, що час від часу спотворюють або прикрашають фактичну інформацію відповідно до своїх інтересів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: