У пікапа Toyota Hilux з’явилася нова «прокачана» версія

Підпишись на нас:

Незважаючи на плани Toyota випустити повністю електричну версію пікапа Hilux, японці не відмовляються від доопрацювання оригінального варіанту цієї моделі, який навряд чи протримається на конвеєрі дуже довго.

Подробиці

Напередодні було анонсовано нову модифікацію Hilux під назвою “Z” Revo Rocco Edition. Її головною відмінністю від простого пікапа стане невеликий пакет доопрацювань.

Прийом замовлень на автомобіль вже стартував, але перші покупці машини зможуть забрати їх ще нескоро. Поставки заплановані тільки на травень 2024 року.

У пікапа Toyota Hilux з'явилася нова "крута" версія для японців

Різницю між звичайним Hilux і його новою версією можна буде простежити за розширеним списком обладнання. Машині дісталися 18-дюймові позашляхові покришки, спеціально розроблена радіаторна решітка, а також інший бампер спереду і позаду плюс нові крила.

Вантажний відсік пікапа отримав спеціальне оздоблення із пластику, а його кришка отримала помічника під час підйому.

У пікапа Toyota Hilux з'явилася нова "крута" версія для японців

Технічно машина нічим не відрізняється від стандартного Hilux і оснащується 2,4-літровим турбодизельним мотором, що видає 147 кінських сил. Асистує йому автоматична коробка передач і система повного приводу.

Цінник на доопрацьований варіант пікапа в Японії починається з позначки в 4 772 000 ієн або 927 000 грн за нинішнім валютним курсом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: