5 найнадійніших вживаних авто в Україні: всього за 250 000 грн

Підпишись на нас:

Питання, що купити в наші дні з автомобілів з тим чи іншим бюджетом, виникає у автомобілістів постійно. І найчастіше воно навіть не пов’язане з реальними фінансовими можливостями. Здебільшого причина такого питання криється в труднощах, пов’язаних з пошуком реально гідних варіантів для придбання в тому чи іншому бюджеті.

У наші дні можна спостерігати сильний розкид цін на одну й ту саму модель, що в буквальному сенсі збиває з пантелику. Саме тому тут хотілося б виділити моделі, що заслуговують на увагу, на прикладі бюджету в 250 000 грн.

Nissan Almera

5 дуже надійних авто України всього за 180 000 грн

Відмінний апарат за свої гроші – так прокоментували б покупку багато власників цієї машини. Річ у тім, що йдеться про дійсно дуже надійний і водночас простий автомобіль з просторим салоном і недорогим обслуговуванням. Коли мова заходить за купівлю цієї моделі в третьому поколінні з бюджетом у 180 000 грн, то доводиться розглядати старші варіанти, а саме 2012 – 2013 років виробництва з пробігом близько 150 000 км. З таким бюджетом можна буде вибирати між Almera з МКПП або “автоматом” і зі стандартним живучим 1,6-літровим силовим агрегатом.

Skoda Rapid

5 дуже надійних авто України всього за 180 000 грн

У наші дні “бюджетники” або так звані моделі, що представляють клас B, стали найбільш затребуваними варіантами для придбання. При цьому йдеться як про купівлю нових ТЗ, так і про автомобілі з пробігом. З бюджетом у 250 тисяч можна замахнутися на Skoda Rapid у першому поколінні в дорестайлінговому кузові. Щоправда, це буде машина з великим пробігом у 200 – 250 тис. км, на “механіці” і зі звичайним 1,6-літровим двигуном. Йдеться насамперед про варіанти найперших років виробництва, а саме 2012 – 2014. Автомобіль гідний як “робоча конячка”, але доведеться потрудитися з пошуками, розглядаючи варіанти не з-під таксі.

Volkswagen Golf

5 дуже надійних авто України всього за 180 000 грн

Цікавим і відповідним автомобілем для водія-початківця може стати цей надійний і вельми популярний варіант. Машина отримала привабливий дизайн, хорошу керованість і непогане оснащення. З бюджетом у 250 000 грн можна буде розглянути для придбання Golf у п’ятому поколінні 2007 – 2008 років виробництва з пробігом близько 200 тисяч км. Найкраще обирати цю модель із класичною зв’язкою 1,6-літровий бензиновий двигун і “автомат”. Також можна розглянути версії з 1,4-літровим ДВЗ на “механіці”.

Renault Logan

5 дуже надійних авто України всього за 180 000 грн

Оскільки “бюджетники” в наші дні є найбільш затребуваними варіантами, виділити серед них обов’язково потрібно цю модель, яку цілком реально придбати за 250 000 грн у хорошому стані. Зрозуміло, це буде Logan на “механіці” і з простим 1,6-літровим бензиновим мотором. Розглянути можна автомобілі в другому поколінні в дорестайлінговій модифікації 2013 – 2015 років випуску з пробігом до 200 тисяч км. Машина максимально проста і надійна. Якщо своєчасно обслуговувати цей ТЗ, то у автомобіліста довго не виникнуть проблеми і потреба в ремонті.

Chevrolet Cobalt

5 дуже надійних авто України всього за 180 000 грн

Ще один автомобіль, що заслуговує на увагу в цьому бюджеті, – це Cobalt у другому поколінні в дорестайлінговій модифікації. Розглянути цей варіант можна з низки об’єктивних причин. По-перше, це буде доволі свіжий автомобіль із прийнятним пробігом у 150 – 200 тис. км 2013 – 2014 років виробництва. По-друге, машина має непогане оснащення, добре поводиться на дорозі і має прийнятну динаміку. Крім того, не можна не відзначити, що це досить надійна модель, яка не вимагає великих витрат на утримання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: