Українські військові нарешті вивезли російський танк, що стояв на городі

Підпишись на нас:

Історія про незвичайну подію на Київщині, де після двох років “евакуювали” російський танк, що стояв на городі, сколихнула художників і волонтерську спільноту.

Подробиці

Броньована машина простояла у Великій Димерці майже 2 роки. Забирати танк раніше військові не стали, увійшовши в становище господарів, які влаштували навколо броньованої машини грядки з буряком і капустою.

Українські військові нарешті евакуювали з людського городу російський танк

Російський танк іржавів посеред посівів, доки власники землі не повернулися з евакуації. Будинок сім’ї з трьома дітьми виявився серйозно пошкодженим унаслідок бойових дій. Навесні господарі висадили навколо танка зазначені вище овочеві культури. Військові вирішили не забирати танк до збору врожаю, щоб не пошкодити грядки.

Українські військові нарешті евакуювали з людського городу російський танк

Знімки броньованої машини, оточеної буряком і капустою, стали вірусними.
Іноземні волонтери, які дізналися про танк, запропонували дітлахам розмалювати елементи грізної техніки, які пішли “з молотка”. Виручені від продажу $20 000 було передано на потреби ЗСУ.

Українські художники також не пройшли повз таку тему. Частину виручених від продажу картин грошей передано власникам “танкового городу” на відновлення житла.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: