Ажіотажний попит: Toyota розпродала свій дорогий позашляховик всього за 30 хвилин

Підпишись на нас:

Нове покоління позашляховика Toyota Land Cruiser Prado, що отримало індекс 250, поступово йде від країни до країни. Після дебюту в США на черзі опинилася Європа, де машину зустріли не просто з великою увагою, а з ажіотажним попитом.

Подробиці

Згідно з інформацією, опублікованою виданням “Hungary.Postsen”, позашляховик Land Cruiser 250 з відведеним лімітом на Німеччину в 1000 машин був розпроданий в цій країні всього за 30 хвилин.

Офіційний прийом замовлень на автомобіль було відкрито о 8-й годині ранку за місцевим часом 21 грудня, і він припинився за півгодини, оскільки вся перша партія позашляховиків була надзвичайно оперативно заброньована місцевими покупцями.

Ті, хто змарнував таку можливість, будуть занесені в лист очікування, і наступного разу вона в них з’явиться тільки у 2024 році.

Ажіотажний попит: Toyota розпродала новий Land Cruiser 250 в Європі всього за 30 хвилин

Нагадаємо, перша партія Land Cruiser 250 отримала назву First Edition. Машини відрізняються від стандартних варіантів невеликими змінами в дизайні.

Наприклад, у дебютних “двохсот п’ятдесятих” будуть круглі фари і квадратна радіаторна решітка, які в сукупності з написом бренду зроблять їх схожими на машини 70-х – 80-х років. У позашляховиків, які збираються випускати масово, фари виявляться квадратними.

Крім того, партія LC 250, що відкриває продажі, отримає власний пісочний колір кузова і особливе оздоблення салону.

Ажіотажний попит: Toyota розпродала новий Land Cruiser 250 в Європі всього за 30 хвилин

Приводити в рух машини належить 2,8-літровому “наддувному” дизельному мотору потужністю 204 кінські сили, що працює в парі з автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Цінник на дебютні позашляховики в Європі становить 86 тисяч євро або 2 610 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: