7-місна версія Hyundai Creta оновиться у 2024 році

Підпишись на нас:

Hyundai запланувала на 2024 рік одразу кілька важливих фейсліфтингів популярних моделей. Крім бестселера Creta оновленню має піддатися і її 7-місний варіант, відомий залежно від ринку під ім’ям Alcazar і Grand Creta. Напередодні стало відомо, які зміни чекають на цей кросовер.

Подробиці

Очікується, що “розтягнутий” варіант “Крети” переживе невеликі зовнішні зміни, які повинні привнести в його екстер’єр сучасні елементи дизайну бренду, реалізовані раніше в субкомпактному “паркетнику” Exter.

Спереду машині мають дістатися перероблена радіаторна решітка, оновлені блоки фар із вбудованими денними ходовими вогнями і злегка модернізований бампер, тоді як бічний профіль, найімовірніше, залишається значною мірою без змін. Єдина різниця, яка буде помітна оку, може полягати в наявності у машини нового набору легкосплавних колісних дисків.

7-місна версія Hyundai Creta оновиться у 2024 році

Що стосується корми, то зміни там чекають хіба що світлодіодні задні ліхтарі та окремі деталі бампера.

У салоні новий Alcazar (він же Grand Creta) зможе похизуватися оновленими елементами оздоблення та модернізованою мультимедійною системою з сенсорним дисплеєм. Крім них машині дістанеться інше рульове колесо, а список опцій включить в себе функції, раніше не запропоновані для автомобіля.

7-місна версія Hyundai Creta оновиться у 2024 році

А ось лінійка двигунів кросовера, вочевидь, залишиться незмінною. Зараз він, нагадаємо, оснащується 1,5-літровими бензиновими і дизельними моторами, що видають 160 і 115 кінських сил відповідно. Обидва працюють у парі з механічною або 7-діапазонним “роботом”.

Прем’єра оновленого “паркетника” запланована на середину 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: