Легендарний Volkswagen Golf GTI стане електромобілем

Підпишись на нас:

Буквально вчора з’явилася інформація про Volkswagen Golf GTI 2026 року. Тепер же в Мережі з’явилися нові подробиці. Уже офіційно оголошено, що на машину чекає планова модернізація. При цьому відомо, що дев’яте покоління автомобіль не отримає. Наступником моделі стане електрокар лінійки ID, до якої, ймовірно, увійде і новий Golf GTI.

Подробиці

Таким чином, виробник залишить “заряджений” хетчбек у своїй модельній лінійці. Однак автомобіль отримає електричну силову систему, а абревіатура GTI – іншу розшифровку. Дебют машини має відбутися 2026 року. Тим часом, головний дизайнер німецького бренду опублікував у Мережі скетч, який зображує оригінальний хот-хетч і його наступника.

Легендарний Volkswagen Golf GTI перетвориться на електромобіль

Судячи із зображення, незважаючи на те, що модель отримає нову силову установку, виробник не має наміру відмовлятися від фірмової червоної смужки решітки радіатора, яка підкреслюватиме й оптику. А абревіатура GTI розшифровуватиметься, як “Grand Touring Intelligence”. Однак про які саме технології йдеться – поки що не повідомляється.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: