Tesla Model Y перетворили на ефектний автомобіль для «Форсажу»

Підпишись на нас:

Можливо, Tesla Model Y і не має спортивного вигляду, але має досить серйозні характеристики. Щоб підкреслити це, німецький тюнер Irmscher, зазвичай відомий своїми пропозиціями для автовласників Opel, представив серію візуальних оновлень, які гарантують, що Model Y не залишиться непоміченою.

Подробиці

Сміливі зовнішні відтінки та дизайн обвісу, представлені на рендерах Ірмшера, ймовірно, сподобаються шанувальникам франшизи «Форсаж» . Однією з особливостей комплекту є фальшива решітка з візерунком павутини, яку тюнер називає «повітрозабірником». Однак, незважаючи на дизайн, він повністю заблокований і не виконує жодних функцій.

Tesla Model Y

Аеродинамічні розширення бампера, бічні пороги та задній дифузор, робить Model Y більш схожим на Model 3 з точки зору кліренсу. Також є новий набір 20-дюймових дисків Heli Star із чорним або полірованим алмазним покриттям, які додадуть Model Y ще більше вишуканості, а більший задній спойлер на дверях багажника робить завершальний штрих. Для власників, які бажають ще більше персоналізувати свою Model Y, тюнер пропонує двоколірну обробку з чорною фарбою на капоті та даху, а також чорні наклейки Irmscher уздовж профілю.

Tesla Model Y

Пропозиції Irmscher не обмежуються екстер’єром моделі Y, оскільки він також пропонує ряд оновлень інтер’єру, таких як дверні пороги з нержавіючої сталі, велюрові килими та спеціальну шкіряну оббивку для сидінь. Тим не менш, тим, хто хоче ще більше підвищити продуктивність авто, слід шукати деінде, оскільки електрична трансмісія залишається незмінною, що означає відсутність додаткової потужності порівняно зі стандартною моделлю.

На даний момент Ірмшер не розкрив ціну на пакет оновлення Tesla Model Y. Тим не менш, ті, хто зацікавлений отримати комплект, можуть зв’язатися з тюнером, щоб зробити замовлення. Варто зазначити, що інші тюнери, такі як Novitec, Adro та Delta4x4 , вже почали пропонувати оновлення для електричного позашляховика.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: