В Іспанії знайшли покинуті на 20 років «капсули часу» від Lamborghini

Підпишись на нас:

Компанія Lamborghini випускає вкрай бажані автомобілі, але навіть деяким із них уготовано долю бути кинутими і іржавіти, простоюючи без руху протягом кількох десятиліть.

Подробиці

В Іспанії несподіваним чином виявилася “капсула часу”, причому не одна, а одразу дві в одному місці. Йдеться про машини Lamborghini Espada, які понад два десятиліття простоювали на одній із ферм Естремадури (область на південному заході Іспанії).

Жодної докладної інформації про автомобілі немає, але існує думка, що вони пробули на фермі без руху щонайменше 15, а може, й понад 20 років. Завдяки тому, що на них збереглися номери, місцевій пресі вдалося частково “пробити” їхню історію.

В Іспанії знайшли два покинутих на кілька десятиліть Lamborghini

Найстаріша з Espada стала на облік 8 липня 1970 року і належить до другої серії цієї моделі. Машина перебуває в поганому технічному стані, але виглядає більш-менш цілою.

Інший Lamborghini був зареєстрований 2 листопада 1974 року і належить вже до третьої серії. У нього відсутні деякі деталі кузова, такі як бампери, фари, а також заднє скло.

Нагадаємо, Lamborghini Espada є автомобілем класу Grand Tourer у конфігурації 2+2, який виготовляли в Сант-Агата-Болоньєзе в період із 1968 до 1978 року. Сумарно було випущено всього 1217 таких машин. Купе комплектувалося 4-літровим мотором V12, який залежно від серії видавав від 325 до 350 кінських сил.

В Іспанії знайшли два покинутих на кілька десятиліть Lamborghini

Обидві “капсули часу” вже залишили Іспанію і незабаром переживуть ретельну реставрацію, яка має повернути їх до життя, після чого машини будуть продані на аукціоні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: