Dacia готує новий мікроавтобус із дизайном Duster

Підпишись на нас:

Румунський автовиробник Dacia відомий тим, що випускає бюджетні автомобілі, які в окремих країнах продаються з шильдиками Renault. Приміром, одним із них є кросовер Duster, що пропонується в Європі під маркою Dacia, але в Україні та на деяких інших світових ринках відомий під головним брендом.

Подробиці

Напередодні під час екскурсії на завод Dacia в Румунії журналістам вдалося сфотографувати один автомобіль, який являє собою повністю новий вид техніки для цієї марки – мікроавтобус.

Ба більше, судячи із зовнішнього вигляду, машині дістався дизайн, який раніше був випробуваний у третьому поколінні кросовера Duster.

Знімок машини, який, за чутками, поки що має статус макета, вдалося зробити одному з фотографів. Причому на приховану камеру і здалеку. З цієї причини якість фото залишає бажати кращого.

Незважаючи на цю обставину, вже зараз можна помітити, що автомобіль схожий не на простий мікроавтобус, а на вантажопасажирський MPV з довгим кузовом і передньою частиною, виконаною на кшталт свіжого “Дастера”. У нього характерні Y-подібні фари і радіаторна решітка, виконана у вигляді штрихів, а також схожі колісні диски.

Зрозуміло, жодної інформації про те, що це буде за автомобіль, коли він буде представлений і чи з’явиться він у продажу, поки що немає. Очевидно, що проект готують у повній секретності і його витік стане для Dacia неприємним сюрпризом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: