Фото дня: власник Ferrari за 48 000 000 грн перевозив різдвяну ялинку на пасажирському кріслі

Підпишись на нас:

Підготовка до свят на дорогах багатьох європейських міст призводить до величезних заторів і іноді поглядам водіїв постають вкрай незвичайні картини.

Подробиці

У Мережі завірусилися фотографії зі Словаччини, де супердорогий суперкар Ferrari Monza SP2 використовують для перевезення ялинки, щоб прикрасити її до Різдва.

Ось тільки спосіб доставки дерева обрано вкрай незвичайний і обґрунтований він конструкцією транспортного засобу, у якого крихітний багажник. У підсумку, щоб привезти довгу ялину додому, власнику Ferrari довелося просто прив’язати її до пасажирського крісла.

Фото дня: власник Ferrari за 48 000 000 грн везе різдвяну ялинку на пасажирському кріслі

Нагадаємо, Ferrari Monza SP2 є двомісним спортивним автомобілем, оснащеним найпотужнішим двигуном V12, який коли-небудь сходив з конвеєра заводу в Маранелло.

Серед власників цієї моделі Ferrari є чимало знаменитостей, зокрема футболістів Кріштіану Роналду і Златана Ібрагімовича, а також шеф-кухаря Гордона Ремсі.

6,5-літровий агрегат Monza SP2 генерує 799 кінських сил і 719 Нм крутного моменту, забезпечуючи на кожен літр свого об’єму віддачу в 123 к.с. Мотор поєднується з 7-швидкісним “роботом” з двома зчепленнями і приводом на задню вісь.

Фото дня: власник Ferrari за 48 000 000 грн везе різдвяну ялинку на пасажирському кріслі

З місця до 100 кілометрів на годину суперкар розганяється всього за 2,9-секунди і коштує дуже дорого. Кожен із 499 наявних екземплярів Ferrari Monza SP2 оцінюється щонайменше в 48 000 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: