GM Defense вперше створюватиме транспортні засоби для військових в ОАЕ

Підпишись на нас:

Після підписання Меморандуму про співпрацю (MoU) з економічною радою Тавазун, урядовою установою ОАЕ, GM Defense збирається працювати над розробкою новітніх військових транспортних засобів для Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ).

Подробиці

Завдяки партнерству GM Defense вироблятиме транспортні засоби для військових, охоронних і державних клієнтів з ОАЕ і не тільки. Меморандум також охоплюватиме спільні дослідження та розробки, регіональне виробництво та складання, пост-виробничу підтримку та глобальну логістику інтегрованих транспортних засобів з електричними силовими агрегатами та трансмісіями на паливних елементах, а також передові автономні технології та технології підключення.

GM Defense

«Наша співпраця з економічною радою Tawazun є важливим кроком у розширенні оборонних і державних клієнтів на Близькому Сході», — сказав про угоду президент GM Defense Стів ДюМонт.

«Ми прагнемо будувати довгострокові відносини в регіоні та надавати рішення, що включають деякі з передових, комерційно перевірених технологій, які пропонують надійність і гнучкість. Завдяки цьому Меморандуму про взаєморозуміння ми можемо ефективніше допомагати нашим клієнтам у всьому світі переходити до більш електричного, автономного та пов’язаного майбутнього».

Цей меморандум знаменує собою перше партнерство GM Defense на Близькому Сході після створення GM Defence International минулого року.

«Сьогоднішня угода знаменує важливі, нові відносини, які ще більше зміцнюють національну оборонну промислову базу нашої країни, водночас пропонуючи нові можливості для розширення розвитку технологій і партнерства з GM Defense у постачанні», — додав виконавчий директор Ради Тавазун Шаріф Аль Хашмі.

Компанія була зосереджена в основному на ринку США з моменту свого створення в 2017 році. Минулого місяця вона виграла спільний контракт з американською компанією Rheinmetall Vehicles на виготовлення тактичної вантажівки HX3 Common Tactical Truck (HX3-CTT) для армії США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: