На великий преміальний кросовер Hyundai чекають кардинальні зміни дизайну

Підпишись на нас:

Новий великий кросовер компанії Hyundai дебютував восени 2018 року, згодом замінивши інший 7-місний позашляховик Grand Santa Fe. Автомобіль зазнав планової модернізації торік, а вже за рік на нього чекає перша зміна поколінь.

Подробиці

Які зовнішні зміни може принести з собою поява нової генерації машини розкрили незалежні дизайнери з видання “NYMamooth”.

На думку художників з Південної Кореї, Palisade 2 переживе кардинальні зовнішні зміни порівняно з першим поколінням. Як видно на зображеннях, на машину чекає поява більш суворого силуету, а також істотно модернізованої передньої частини кузова.

Hyundai Palisade 2 покоління показаний на перших зображеннях

Замість традиційних фар кросоверу дістанеться світлодіодна смуга, що проходить уздовж всієї кромки капота, крім якої у нього будуть вертикальні денні ходові вогні, радіаторна решітка іншої форми з наповненням у вигляді дрібної сітки, новий бампер, широкі пластикові накладки на боковинах і потаємні дверні ручки.

Як сильно зміниться корма Palisade на рендерах не показали, але з ракурсу в три чверті видніються нові задні ліхтарі, що заповзають на крила.

Подробиць про те, чого чекати від технічного оснащення машини, поки що немає. Наразі його продають із 3,5-літровим бензиновим “атмосферником” V6 на 249 кінських сил і 2,2-літровим турбодизелем на 200 “сил” відповідно.

Hyundai Palisade 2 покоління показаний на перших зображеннях

Асистує обом 8-діапазонна автоматична трансмісія. Привід може бути як передній, так і повний.

Зміна поколінь Hyundai Palisade запланована на січень 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: