Найбільш ненадійний кросовер Toyota виявився одним із найбільш ліквідних

Підпишись на нас:

У лінійці компанії Toyota кросовер Venza з’явився кілька років тому, виявившись ліворульним клоном “паркетника” Harrier.

Подробиці

На ринках, де він представлений, автомобіль не вражає популярністю і продовжує втрачати покупців. І на це є одна вагома причина – він зовсім не еталон з точки зору надійності. Але, згідно з нещодавнім дослідженням, незважаючи на це саме Venza є одним із найбільш ліквідних кросоверів у своєму класі.

Як пише видання “Motorbiscuit”, унікальність випадку з Venza доводить, що індивідуальні оцінки від аналітичних агентств не завжди впливають одна на одну так, як можна припустити з точки зору логіки.

Згідно зі звітом порталу “J.D.Power” кросовер Toyota Venza є найменш надійним автомобілем у своєму класі з результатом у 76 балів зі 100. Цієї оцінки явно недостатньо, щоб вселити довіру покупцям.

Найбільш ненадійний середньорозмірний кросовер виявився одним із найбільш ліквідних

Разом з тим, ця модель японської марки спантеличує тим, що володіє несподівано високою вартістю під час перепродажу, а значить може вважатися дуже ліквідним автомобілем (89 балів зі 100).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: