Новий Nissan Skyline може отримати ексклюзивний дизайн, але залишиться седаном

Підпишись на нас:

Наприкінці 2022 року стало відомо про намір компанії Nissan відродити модель Skyline, але не у вигляді седана, а кросовера. У цьому кузові машину вже продавали в період з 2009 по 2016 рік. А тепер з Японії надійшли відомості про те, що крім SUV-варіанту це легендарне ім’я дістанеться ще й 4-дверному фастбеку.

Подробиці

Інформацію про це опублікували журналісти порталу “BestCarWeb”, відомі своїми інсайдами з автомобільного середовища “країни висхідного сонця”.

Їхнє джерело стверджує, що представлений у жовтні 2023 року концепт-кар Infiniti, який отримав назву Vision Qe (колаж вище), стане провісником машини, яку в Японії продаватимуть під назвою Nissan Skyline.

Совершенно новый Nissan Skyline может остаться седаном: первые изображения

Перші рендерні зображення автомобіля вже готові і демонструють можливий дизайн такого фастбека. Судячи з них, на новинку чекає такий самий кузов, який усі бачили на прем’єрі шоу-кара Vision Qe, але з низкою доопрацювань, характерних для серійних машин.

Совершенно новый Nissan Skyline может остаться седаном: первые изображения

Насамперед йдеться про більш традиційну головну оптику, а також наявність як таких дверей, хоч і з потайними ручками.

Корму нового Skyline спробують зробити ближчою до оригіналу і додадуть їй роздвоєні задні ліхтарі, об’єднані світлодіодною смугою.

Совершенно новый Nissan Skyline может остаться седаном: первые изображения

Довжина автомобіля має становити 4900 мм, ширина – 1900 мм, висота – 1400 мм, а розмір колісної бази дорівнюватиме 2900 мм. Технічних подробиць про машину поки що немає, але відомо, що вона буде виключно електричною.

Прем’єра фастбека запланована на 2025 рік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: