Новий спорткар Porsche 911 очікують масштабні зміни: він отримає несподівані мотори

Підпишись на нас:

Німецька компанія вже працює над новим Porsche 911 2025 року. Згідно з інсайдерами, на автомобіль очікують доволі серйозні зміни. Причому більша частина з них припаде на технічну частину.

Подробиці

Так, наприклад, німецька модель все-таки отримає гібридну установку. Її доповнить система рекуперації енергії, реалізована за тією ж технологією, що використовується в болідах Ф-1. З чуток, вбудований електромотор додасть 80-90 к.с.

Стандартно ж німецька новинка оснащуватиметься 3-літровим опозитним двигуном із турбонаддувом. У дорожчих версіях з’явиться “атмосферний” агрегат на 3,6 літра, максимальну віддачу якого можуть скоротити. Цей самий мотор, але з турбіною, розміщуватимуть у “заряджених” модифікаціях спорткара. Крім того, безнаддувний варіант 3,6-літрового двигуна замінить 4-літровий V6 у версії GT3. У німецькій компанії зазначили, що поки що не мають наміру позбавляти цей спорткар бензинових моторів.

Розсекречено попередні характеристики моторів нового Porsche 911

У Європі днями стартував продаж Mini Countrayman у новій базовій комплектації. Незважаючи на це, британську модель оцінили майже в 40 тисяч євро. Під капотом у автомобіля встановлюється 1,5-літровий турбодвигун.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: