В мережі з’явився модифікований Mercedes-Benz Gelandewagen

Підпишись на нас:

Цікаве перетворення з’явилося в мережі. Mercedes-Benz Gelandewagen (W463) моделі 350TD перетворився на вантажівку. Автомобілю майже 30 років. 

Mercedes-Benz Gelandewagen зареєстровано в 1995 році. Для перетворення автомобіль довелося розібрати до самої рами. Власнику довелося посилити  кріплення ресор, амортизатори та опори двигуна. Конструктори примайстрували автомобілю надрамник із оцинкованої сталі Hardox.

На надрамник встановлено вантажну платформу з відкидними бортами. Автомобіль вже має новий сертифікат TUV як шасі із кабіною.Повна вага автомобіля складає 3050 кг, а без кузова – 1920 кг. Колісна база дорівнює 2850 мм. 

В мережі з'явився модифікований Mercedes-Benz Gelandewagen

Модифікований Gelandewagen має 136-сильний турбодизель. Проте нещодавно автомобіль помічено на сайті з автопродажів. За цю удосконалену вантажівку доведеться віддати 42 тисячі євро. 

Відомо, що свого часу Mercedes-Benz Gelandewagen виходив з конвеєра з кузовом типу універсал або кабріолет. Також дана модель використовувалася для армійського призначення. Даний автомобіль Mercedes-Benz Gelandewagen має заводську кабіну з втопленим вікном, що видно на фото.

В мережі з'явився модифікований Mercedes-Benz Gelandewagen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: