Салон нової Hyundai Creta випадково “засвітився” на відео

Підпишись на нас:

Hyundai працює над черговою модернізацією свого популярного кросовера Creta.

Подробиці

Раніше цього року корейці підтвердили, що презентують реформовану машину в середині січня 2024 року. В очікуванні прем’єри в Мережу спливли численні зображення і відеоролики, що розкривають про перспективну новинку цікаві подробиці.

У свіжій добірці шпигунських матеріалів автомобільним папараці вдалося сфотографувати частину інтер’єру оновленої “Крета”. Салон прототипу зняли, коли він перебував у заторі.

Як можна помітити на кадрах з відеоролика, машині дістанеться повністю цифрова приладова панель, яка за дизайном сильно нагадує рестайлінговий Kia Seltos.

Салон нової Hyundai Creta випадково "засвітився" на відео

На дисплеї відображатиметься інформація, пов’язана з удосконаленими системами допомоги водієві.

Крім нової цифрової “приборки” у кросовера буде інше двоспицеве рульове колесо, що нагадує за дизайном електрокар Hyundai Ioniq 5, і нова панель управління кліматичною системою.

Зовні нова Creta має обзавестися кількома помітними косметичними змінами, зокрема вертикально розташованими фарами, натхненними Palisade, горизонтальними денними ходовими вогнями, радіаторною решіткою нового дизайну і легкосплавними колісними дисками, а також задніми ліхтарями з іншим світлодіодним світловим підписом.

Технічно машина не зміниться і продовжить використовувати актуальну лінійку двигунів і трансмісій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: