Стало відомо, який дизайн матиме кросовер Peugeot 5008 нового покоління

Підпишись на нас:

“Паркетник” з індексом 5008 з’явився в гамі французького автовиробника Peugeot ще в 2009-му році, але спочатку передбачався як мінівен середніх розмірів. Під час рестайлінгу, датованого 2020-м роком, машина трансформувалася в повноцінний кросовер. Сьогодні французи розробляють нове покоління цієї моделі, яке за задумом авторів проекту має кинути виклик бестселерам Skoda Kodiaq і Renault Espace.

Подробиці

Журнал “CarsCoops” зібрав усі пікантні подробиці про те, який вигляд може мати такий автомобіль, опублікувавши реалістичні рендерні зображення кросовера, а також доповнивши їх певною інсайдерською технічною інформацією.

Очікується, що зовні новий 5008-й запозичить деякі секрети стилю у свого молодшого родича 3008-го. Машині дістануться такі самі вузькі фари з потрійними світлодіодними іклами, фірмова радіаторна решітка із затухаючим малюнком, а також подовжена задня частина з високою лінією даху.

Peugeot 5008 нового покоління: все, що відомо про реформений французький кросовер

Як пише джерело, довжина кросовера має становити 4700 мм, що на 59 мм більше, ніж було у його попередника. Збільшення розмірів має призвести до того, що місця в салоні 5008-го стане більше.

Як і актуальна модель, нове покоління французького кросовера продаватимуть у 5-місцевому та 7-місцевому компонуванні. В основу машини ляже платформа STLA Medium, причому в розширеному варіанті, що використовує всі передові технології.

Разом із новою платформою машина отримає і нову лінійку силових агрегатів, які будуть як гібридними, так і повністю електричними.

Peugeot 5008 нового покоління: все, що відомо про реформений французький кросовер

Потужність базового e-5008 становитиме близько 207 кінських сил, тоді як початкова версія гібридного кросовера дорівнюватиме 134 к.с. Привід збережеться передній і повний.

Прем’єра нової генерації 5008 запланована на серпень 2024 року. Електричний кросовер з’явиться трохи пізніше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: