Поліція Туреччини привласнила собі конфісковані у злочинців суперкари

Підпишись на нас:

До числа найкращих автомобілів поліції, без сумнівів, можна віднести машини правоохоронців Об’єднаних Арабських Еміратів. Завдяки економічній могутності їхня влада здатна закуповувати дуже дорогі машини для своїх відомств.

Подробиці

У Туреччині справи з економікою зараз йдуть не так добре, як в ОАЕ, але це не означає, що поліцейські цієї країни не можуть пересісти на суперкари. Причому в безоплатний для держави спосіб.

Міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Ерлікая поділився в соціальних мережах фотографіями 23 нових автомобілів, які поповнили парк патрульних машин держави.

Поліція Туреччини привласнила собі конфісковані у злочинців суперкари (багато фото)

Ось тільки всі вони не куплені, а конфісковані в одного з місцевих наркоторговців, чиї статки оцінюють приблизно в 1 мільярд доларів.

Лідера картелю і його 36 поплічників заарештували в Стамбулі минулого місяця, і під час слідчих дій деякі з їхніх активів, включно з автомобілями, потрапили під конфіскацію.

На знімках, викладених у Мережу, можна помітити загалом 23 машини, серед яких кілька розкішних автомобілів, таких як Bentley Continental і Porsche Taycan, а також високопродуктивні Ferrari 458, кілька Mercedes-AMG і навіть Volkswagen Golf R.

Не відмовилися поліцейські Туреччини і від кількох преміальних позашляховиків, зокрема Range Rover Sport і Mercedes GLS.

Поліція Туреччини привласнила собі конфісковані у злочинців суперкари (багато фото)

Загальна вартість конфіскованих машин, які були «одягнені» в поліцейську ліврею і стали власністю міністерства внутрішніх справ Туреччини, оцінюється в 100 мільйонів місцевих лір або приблизно 93 600 000.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: