Американці назвали китайську компанію, яка випускає найнадійніші машини

Підпишись на нас:

Ні для кого не секрет, що останніми роками китайські автовиробники активно розвивають свої бізнеси не тільки на батьківщині, а й поступово заполоняють машинами експортні ринки. На запитання про те, які з них вважаються найнадійнішими, відповіли в США, де експансія “піднебесних” автомобільних брендів тільки починається.

Подробиці

На популярному сайті під назвою “StrawPoll” з’явилося голосування, в якому місцевим відвідувачам запропонували залишити голоси за найбільш безпроблемні автомобільні марки з КНР.

З переважною перевагою в опитуванні перемогла компанія Geely, яку автори опитування назвали брендом з високою репутацією завдяки чудовим показникам безпеки, інноваційному дизайну і передовим технологіям.

Сходинкою нижче з відставанням у чверть голосів розташувався BYD, що випускає винятково гібридні та електричні машини, а трійку замкнув Changan, який поступився другому місцю ще половиною балів.

Четвертим в опитуванні став суббренд Geely Auto і Volvo Cars під назвою Lynk & Co, п’ята позиція дісталася Dongfeng, шоста Haval, сьома JAC, а восьма Brilliance.

Дев’ятим у списку найнадійніших китайських марок виявився FAW, тоді як десяте місце залишив за собою бренд SAIC.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: