Новий рестомод, створений на базі Mercedes-Benz 190E: його ціна – понад 700 тисяч євро

Підпишись на нас:

Безумовно, зібрані в індивідуальному порядку або на честь якоїсь події транспортні засоби коштують дорого. Проте, навіть на них є певний попит. З іншого боку, випускаються вони найчастіше обмеженим тиражем, тому витрати в подальшому повністю компенсуються. Так, днями було показано унікальний рестомод HWA EVO 2025, створений на базі гоночного Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evo II.

Подробиці

До речі, прототип також є свого роду ексклюзивом. Зокрема, таких було зібрано лише п’ятсот автомобілів. У візуальному плані він виділявся цікавим дизайном і воістину вражаючими характеристиками на той період часу. У його історії є одна досить значуща подія – перемога в DTM під керуванням Клауса Людвіга в 1992 році.

Представлено стильний рестомод HWA EVO на базі гоночного авто Mercedes-Benz

Щодо новинки, то над нею працювали фахівці компанії HWA і гоночна команда, яка взяла участь у DTM і Формулі-1. Повідомляється, що таких рестомодів буде зібрано лише сто екземплярів.

Представлено стильний рестомод HWA EVO на базі гоночного авто Mercedes-Benz

Вартість же вказана на рівні 714 тисяч євро. У його арсеналі передові технології, поліпшені налаштування шасі, ефективні гальма і відмінна аеродинаміка. Складання буде розпочато у 2025 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: