У оновленого позашляховика Toyota з застарілим дизайном з’явилася куленепробивна версія

Підпишись на нас:

Позашляховик Toyota Land Cruiser 78 відомий тим, що є одним із найнадійніших і найпрохідніших автомобілів у світі. Через ці якості його використовують багато міжнародних організацій, зокрема ООН, Червоний Хрест та інші. Незважаючи на застарілу конструкцію машина випускається до сьогодні і навіть на початку року оновилася. А тепер для неї придумали броньовану версію.

Подробиці

Інформацію про захищений варіант Toyota Land Cruiser 78 виявили на офіційному сайті Mahindra Armored.

Компанія не має жодного стосунку до індійського автовиробника автомобілів, а базується в Еміратах і крім “Ленд Крузерів” пропонує броню для інших позашляховиків, пікапів, машин швидкої допомоги і навіть автобусів.

У нового-старого Toyota Land Cruiser з'явилася куленепробивна версія

Заявлено, що Land Cruiser 78 2023 року випуску має балістичний захист до рівня CEN B6, здатний витримувати обстріл з автомата кулями калібру 7,62. Внутрішня рама машини виконана з балістичної сталі і забезпечує перекриття і резервний захист дверей і вікон від прямих і кутових пострілів.

Броньовані листи, що використовуються в позашляховику, зварюються за допомогою високоінтенсивних зварювальних апаратів MIG для забезпечення максимальної міцності.

Дверні стійки машини і петлі посилені і здатні витримувати додаткову вагу важких дверей, які через броню стали важкими.

Крім того, куленепробивні позашляховики Toyota мають модернізовану підвіску, доопрацьовані гальма і спеціальні шини, здатні компенсувати вагу броні машини.

У нового-старого Toyota Land Cruiser з'явилася куленепробивна версія

Оснащується автомобіль стандартним 4,2-літровим турбодизельним мотором, зістикованим з 5-швидкісною МКПП і системою повного приводу. Цінник на позашляховик компанія розкриває тільки за запитом покупця.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: