Скандальні пікапи для Міноборони: міністерство скасувало тендер на 2 млн гривень

Підпишись на нас:

В мережі вже давно «горить» скандальний тендер Міністерства оборони стосовно закупівлі 1016 пікапів для ЗСУ на загальну суму 1,75 млрд грн.

Скандальні пікапи для Міноборони: міністерство скасувало тендер на 2 млн гривень

Як повідомляє підприємство Агенція оборонних закупівель, угода про придбання автомобілів скасована через невідповідність між даними та реальними фактами.

Найголовніше, що обурило українців – це вартість одного автомобіля, що становить 1,722 млн грн. Адже в той час фонд «Повернись Живим» витрачає на подібні транспортні засоби 0,9−1 млн грн.

Агенція оборонних закупівель планувала придбати нові автомобілі з підвищеною прохідністю та колісною формулою 4×4 типу Pick-Up, а також потужністю двигуна понад 120 к.с.

Відомо, що для Збройних Сил України планувалось придбати 1016 одиниць техніки до березня 2024 року.
За словами експертів, ціна в 1,722 млн є середньостатистичною для автомобілів потрібного типу та з урахуванням встановлення додаткового обладнання (фаркопа та лебідки) відповідає ринковій роздрібній вартості в Україні.

1 коментар

  1. Та коли ж ті посібники путіна та вороги української нації – ворюги з міноборони нажеруться вже, щоб їх порозривало !? Ну був міністр, посібник путіна та ворог української нації – ворюга резніков, що купував яйця кілограмами утридорога та наживався на крові захисників України , а що наразі ? Нічого не змінилося ? Захисники України гинуть а ті гниди жиріють на їхній крові ! А те все кубло псевдо “правоохоронців”-дармоїдів : мвс, дбр, сбу, дбр, сап,набу, прокурори сплять ? Експерти заявляють -…”ціна в 1,722 млн є середньостатистичною ” Це так як у лікарнях температура пацієнтів , середньостатистична, є 36,6 градусів. Тих “експертів”- ворогів української нації та посібників ворюг треба також до тюрми ! Слава Україні ! Героям Слава ! Слава Нації ! Смерть ворогам !

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: