KIA відновлює постачання авто до росії: що відомо

Підпишись на нас:

З початку вторгнення російської армії на територію нашої країни всі світові бренди в знак солідарності з Україною вирішили покинути ринок країни-агресора. До протесту приєдналися і автокомпанії.

Проте нещодавно стало відомо про оновлення асортименту в автосалонах KIA. Небайдужі прихильники України зауважили, що бачили автомобілі KIA 2023 в росії з офіційною гарантією. 

Велика партія моделей Soul, Seltos, Sorento, Mohave, Cerato, K5 та Stinger корейського виробництва помічена у дилерских центрах різних регіонів росії. На жаль, це не «сірі» авто за «паралельним імпортом», а централізоване постачання. Автомобілі KIA на авторинку росії з’явилися одночасно у різних дилерів цієї марки. 

За повідомленнями російських джерел, дилери відновили постачання моделей Soul, Seltos, Sorento, Mohave, Cerato, K5 та Stinger Kia з Південної Кореї офіційними каналами. 

Автосалони у великих регіонах виставлять на продаж авто з гарантією на п’ять років або 150 000 км пробігу. Єдиним приємний у цьому повідомленні є те, що росіяни зможуть придбати ці авто у рази дорожче, ніж рік тому. 

Прихильники KIA обурені таким рішенням компанії, адже це відкритий жест підтримки країни-агресора. Офіційного коментаря компанія ще не давала, тому очікуємо на пояснення. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: