Китай продемонстрував свою передову систему ППО, яку називають “вбивцею” безпілотників

Підпишись на нас:

Нещодавно під час навчань Китай продемонстрував свою передову систему протиповітряної оборони малої дальності Type 625.

Подробиці

Під час бойових стрільб 150-ї бригади PLAGF, що входить до складу 77-ї групи армій командування на Західному театрі дій, було продемонстровано передові системи Type 625. Ці системи в основному розроблені для захисту від повітряної загрози на низьких висотах, протидії вертольотам, низьколітаючим літакам, як-от Су-25, і бойовим безпілотникам.

Система протиповітряної оборони малої дальності Type 625

Китайська система протиповітряної оборони Type 625 поєднує в собі самохідну зенітну установку (SPAAG) і чотири пускові установки ракет, встановлених на восьмиколісному тактичному шасі.

SPAAG має унікальну 6-ствольну 25-мм гармату Гатлінга та чотири ракети «земля-повітря» малої дальності. Використовуючи технологію боєприпасів 25×287 мм разом із оновленим радаром, комп’ютерними системами та лінією передачі даних, ця система забезпечує надійний захист від повітряних загроз.

Система Type 625, встановлена ​​на колісному високомобільному шасі 8×8 із переднім розташуванням двигуна, включає великий бойовий модуль (вежу), у якому розміщені кулемети Гатлінга, зенітні ракети та системи керування вогнем. Він включає в себе радари, оптоелектронні детектори, і, зокрема, пропонує два варіанти — один оснащений високочутливим радаром, здатним виявляти навіть дрібні об’єкти з мінімальними відбивними поверхнями.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: