Нова Mazda 6 може стати гібридом і повний привід: перші зображення

Підпишись на нас:

Японський автовиробник Mazda довгий час намагався триматися подалі не тільки від електрифікованих силових установок, а й навіть від турбомоторів. Проте, з часом компанія все ж перейшла на нові технології, що забезпечують поліпшену економічність і потужність. А тепер збирається впровадити гібридну силову установку в новітню Mazda 6.

Подробиці

Видання “Autoevolution” стверджує, що концерн із Хіросіми має намір піти тим самим шляхом, що і у випадку з його головним конкурентом в особі Toyota Camry, який став безальтернативним гібридом, і встановити під капот новітньої “шістки” зв’язку бензинового ДВЗ і електромотора.

Нова Mazda6 слідом за Camry XV80 може стати гібридом

В якості неї може виступити силовий агрегат e-Skyactiv, який нещодавно дебютував у великому кросовері Mazda CX-90 PHEV. До його складу увійшли 2,5-літровий мотор, зістикований з електричним двигуном.

Максимальна віддача такого тандему в повнорозмірному SUV компанії становить 323 кінські сили, чого більш ніж достатньо для седана D-класу.

Нагадаємо, раніше японські ЗМІ писали про те, що Mazda6 з переходом у нове покоління має зазнати істотних метаморфоз, переродившись із класичного седана в щось на кшталт купе. У базі машина буде задньопривідною, а повний привід запропонують як опцію.

Нова Mazda6 слідом за Camry XV80 може стати гібридом

Прем’єра автомобіля має відбутися у 2024 році, а продажі розпочатися роком пізніше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: