Новий крос-седан Citroen з’явиться пізніше, ніж очікувалося

Підпишись на нас:

Французький автовиробник Citroen планував представити новий седан C3X в середині 2024 року. Компанія покладала на нього великі надії, але як стало відомо напередодні, вирішила, що машина поки що не готова вийти в продаж.

Подробиці

За інформацією видання “Autocar”, після того, як Citroen отримав кілька незадовільних відгуків на проєкт від незалежної комісії, інженерам довелося повернутися до креслярської дошки, щоб додати машині оснащення, яке від самого початку для неї призначено не було. З цієї причини вихід моделі було відкладено на невизначений термін.

Citroen C3X має виявитися свіжим поглядом з боку цього європейського бренду на сегмент седанів.

Новий крос-седан Citroen з'явиться пізніше, ніж очікувалося

Автомобіль, що підходить під статус альтернативи Renault Duster, може отримати похилу лінію даху, високий кліренс і пластиковий обвіс, що проходить по периметру кузова.

В основу новинки ляже платформа C-Cubed, яку раніше використовували інженери Citroen під час проектування моделей C3, eC3 і C3 Aircross.

Під капотом крос-седана очікується поява 1,2-літрового бензинового турбомотора на 110 кінських сил, зв’язку якому складе 6-діапазонна автоматична коробка передач. Буде у машини і повністю електрична версія, але вона з’явиться не раніше кінця 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: