В новому Kia Soul знайшли лише один недолік, на який багато хто не зверне увагу

Підпишись на нас:

Кілька місяців тому компанія Kia представила оновлений Soul. Автомобіль так само випускається в коробчатому кузові, який збільшує обсяг внутрішнього простору.

Подробиці

При цьому кросовер став більш спортивним завдяки великій радіаторній решітці, вузьким фарами головного світла і поліпшеній комплектації GT Line. Але він все ще виділяється своїм нестандартним зовнішнім виглядом, який критикують багато автолюбителів. Однак, якщо не звертати увагу на цей аспект, корейська модель, судячи з відгуків, є одним з найкращих компактних кросоверів на світовому ринку.

Інтер’єр Soul стає кращим з кожним поколінням, і нинішній варіант є кращим на сьогоднішній день з широким 10,3-дюймовим сенсорним дисплеєм високої роздільної здатності. Новий кросовер був розроблений для більш зрілого покупця, який цінує комфортну і тиху їзду.

Незважаючи на коротку колісну базу, цей маленький автомобіль їде як велика машина по нерівній дорозі завдяки податливій підвісці. Крім того, двигун вражаюче тихий для автомобіля цього класу. Рівень придушення звуку і вібрації вражає для цієї цінової категорії.

Однією з примітних особливостей оновленого Soul стало те, що він тепер краще справляється з бездоріжжям. Йдеться про автомобіль з низьким кліренсом і без повного приводу. Також багато водіїв відзначають поліпшену шумоізоляцію салону і більш якісну підвіску, яка робить їзду комфортнішою.

Новий Kia Soul 2024 року: у нього знайдено лише один недолік, який шанувальники не помітять

Купівля Soul завжди була для людей з обмеженим бюджетом способом отримати доступ до розкішних і технологічних функцій, які зазвичай доступні тільки в більш дорогих автомобілях. Новий кросовер не є винятком. Однак помітною є відсутність підігріву рульового колеса – велике упущення, яке раніше було доступне на Soul і яке досі пропонують деякі конкуренти.

Soul не створювався як “гарячий” хетч або високопродуктивний кросовер і ніколи ним не був. Двигун, хоч і вихований, втрачає потужність, коли ваша нога наближається до підлоги. У 95 відсотках ситуацій вистачить сил, але в ці п’ять відсотків, яких бракує, входить розвага на путівці, повній поворотів.

Безступінчаста трансмісія добре поводиться, забезпечуючи плавний зліт і нульову тягу. Гальмування хоч і не захоплює дух, але добре модулюється, з хорошою лінійністю і довжиною ходу педалі. Всі ці особливості роблять автомобіль приємним для поїздок по шосе.

Soul, судячи з відгуків, все ще призначається для спокійної і розміреної їзди як по місту, так і по трасі. Автомобіль не демонструє вражаючої динаміки. З іншого боку, він для цього і не створювався. Навіть версія GT Line не здатна перетворити Soul на якусь подобу спорткара.

Новий Kia Soul 2024 року: у нього знайдено лише один недолік, який шанувальники не помітять

Дуже комфортно керувати цією машиною. Вона добре поводиться на старті. Також автомобіль має багато чудових опцій і всередині набагато більше місця, ніж я думав. У цій машині зі зручністю можуть розміститися 4 дорослих людини.

Маю високий зріст і я комфортно їжджу по пересіченій місцевості. Машина плавна і не видає жахливого дорожнього шуму, який характерний для невеликих автомобілів з переднім приводом. Soul дарує задоволення від водіння недорогого автомобіля. Після 10 місяців і 10 тисяч миль у мене не було з ним проблем. Я дуже задоволений своєю машиною.

Фактично більшість власників Soul отримали автомобіль, який хоча б трохи перевершує їхні очікування. Кросовер комфортний, зручний в управлінні та, як заявляють експерти, є найнадійнішим у своєму класі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: