Ці 4 секрети допоможуть назавжди вирішити проблему двірників, що примерзають

Підпишись на нас:

У зимову пору року автомобілістів чекає цілий набір випробувань, одним з яких можна сміливо назвати постійне обмерзання щіток склоочисника. Вони також ще можуть примерзати до лобового скла після тривалої стоянки машини. Як же виключити цю проблему в зимову пору року, щоб не було складнощів з оглядом і не доводилося постійно вибігати з ТЗ, щоб обтрусити двірники в момент, коли на вулиці йде рясний снігопад, а автомобіліст вирушив у тривалу поїздку.

Подробиці

На сьогоднішній день є маса перевірених способів позбутися такої проблеми. Однак багато в чому рішення залежить від матеріальних витрат, до яких готовий автолюбитель. По-перше, можна розглянути до покупки і заміни лобове скло, яке буде оснащено підігрівом або обігрівом зони склоочисників. Як показує практика, це дійсно вирішує проблему навіть за рясних снігопадів. Щоправда, далеко не всі готові будуть йти на такі заходи.

Більш доступний і простий варіант – це обробка щіток ізопропіловим спиртом або силіконовим мастилом. Як показує практика, цей підхід дійсно вирішує проблему. Але ось біда, період дії цього методу занадто короткий. Під час рясних снігопадів щітки доведеться обробляти мало не щотижня, а забувши про це, автомобіліст ризикує зіткнутися із зайвими труднощами в далекій поїздці. Крім того, обробка двірників мастилом гарантує, що на лобовому склі залишатимуться розводи.

У темний час доби подібне тягне за собою відблиски на лобовому склі і погіршення безпеки. То як же вчинити автолюбителю, щоб не витрачатися і не впливати своїми діями на безпеку? Можна в цьому разі піти дещо іншим шляхом і вибрати відповідні сезону двірники. Як правило, на упаковці таких щіток є позначка “Winter” або “Ice”. Частково це дає змогу уникнути їх примерзання до лобового скла, але від криги на самих двірниках під час рясних снігопадів повністю не врятує.

Є більш цікавий і недорогий вихід із ситуації. На даний момент можна придбати відповідні щітки склоочисника з підігрівом. Такий комплект коштує в рази дорожче звичайних автомобільних двірників, але він повністю вирішує проблему. Автомобілісту після такої модернізації транспортного засобу буде не страшний навіть найрясніший снігопад, тим більше простій машини на морозі після тривалої поїздки.

Єдиний момент, на який потрібно звернути увагу, – це сезонність. Зайвий раз псувати двірники в теплу пору року немає ніякого сенсу, через що в міжсезоння просто доведеться робити заміну щіток. Сам по собі процес не потребує багато часу, проте далеко не кожен автолюбитель готовий цим займатися власноруч, враховуючи специфічність дій. Це відповідно тягне за собою зайве звернення до сервісу і додаткові фінансові витрати, до яких також далеко не всі можуть бути готові в міжсезоння, коли доводиться ще й обслуговувати машину.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: