З’явилось відео перегонів довоєнних автомобілів на гоночній трасі

Підпишись на нас:

Гудвудський фестиваль швидкості – це Мекка для всього, що стосується автоспорту. Проводиться він в кінці червня або на початку липня і ви знайдете там всі види транспорту, від довоєнних автомобілів до прототипів і сучасних електромобілів. Найкраща частина – це перегони старовинних авто, виготовлених ще в довоєнні часи.

Подробиці

На щастя, Гудвуд робить багато схожих подій доступними на своєму YouTube-каналі, як-от ця з 10-хвилинною битвою та дріфтом довоєнних автомобілів.

Машини на високих тонких колесах пролітають повз, з’їжджаючи рівно на прямих. Водії кидають їх у повороти, вузькі шини ковзають по вологій трасі. Дрифт може бути досить новим для автоспорту, але мистецтво дріфту автомобіля на мокрій трасі таке ж давнє, як сам автоспорт.

Найбільша битва відбувається між двома британськими автомобілями Frazer Nash, червоним родстером і темно-зеленим седаном на прізвисько «Совеня». Темп обидвох машин прискорюється з кожним колом.

Спостерігаючи за цими водіями, їхніми машинами на вологій трасі розумієш, що це суміш витривалості та концентрації на дорозі. Це робота, боротися з великим кермом і керувати автомобілем за допомогою газу. Перемикання несинхронізованої коробки передач вимагає терпіння, тонкості та час від часу лайки. Але незалежно від того, сидите ви за кермом або дивитесь відео однієї з цих епічних битв, нічого подібного ви більше не побачите.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: