В Японії стала бестселером коробка з-під серветок у вигляді Nissan Skyline R34

Підпишись на нас:

Серія машин Skyline/GT-R є однією з найуспішніших серед японських спортивних автомобілів за всю історію. Але навіть у ній у багатьох є свої улюбленці. І Nissan Skyline R34 тут перебуває поза конкуренцією. Саме цю модель обрали як вкрай незвичайний домашній атрибут багато японців – коробки для серветок.

Подробиці

Незважаючи на те, що це звучить дивно, схоже Nissan дав свій дозвіл на використання дизайну культового спортивного автомобіля для тих, хто мріяв про нього, але так і не зміг придбати машину. За задумом, коробка з-під серветок має стати для цих людей своєрідною розрадою.

І, треба зазначити, цей прийом спрацював. Продажі оригінального домашнього начиння зростають не по днях, а по годинах, зробивши іграшковий Nissan Skyline R34 однією з найпопулярніших коробок в Японії наприкінці 2023 року.

В Японії стала бестселером коробка з-під серветок у вигляді Nissan Skyline R34

Сама по собі вона являє собою зменшену копію автомобіля, розділеного на дві частини. Те, що можна вважати шасі, розташоване знизу і з’єднане з колесами, а верхня частина – це пластиковий каркас із люком, що відкривається, звідки можна діставати серветки.

Судячи з опису на сайті продавця, довжина машинки становить 292 мм, ширина 114 мм, а висота дорівнює 84 мм. Вона важить лише 376 грам і продається одразу в кількох кольорах кузова.

В Японії стала бестселером коробка з-під серветок у вигляді Nissan Skyline R34

Ціни на модельку складно назвати доступними, але більшості японців вона по кишені. За таку незвичайну коробку для серветок у “Країні висхідного сонця” просять 6 600 ієн або приблизно 1 260 грн за поточним курсом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: