Найдешевший седан Suzuki отримає економічний двигун з варіатором

Підпишись на нас:

Лінійка компанії Suzuki для азіатських країн рясніє доступними моделями. Одна з них – седан Dzire. Машина готується до переходу в четверте покоління, з яким на 4-дверку чекає чимало поліпшень, включно з оновленим дизайном, доопрацьованим інтер’єром і впровадженням нового бензинового двигуна.

Подробиці

Який вигляд матиме нова генерація найдешевшого седана Suzuki показали автомобільні художники з порталу “AutoBics”. Дизайнери впевнені, що в майбутньому поколінні Dzire відображатиме зовнішню естетику абсолютно нового хетчбека Swift, представленого минулого року.

Перероблена радіаторна решітка, оновлений передній бампер і нові блоки фар – це лише мінімальна частина з доопрацювань.

Найдешевший седан Suzuki, який продається в Україні, показали в оновленій версії

У японської новинки буде більш незграбний капот, кілька хромованих патрубків вихлопу, розширені колісні арки, нові задні ліхтарі, перероблений бампер плюс збільшені в розмірах колісні диски.

Усередині автомобіль, за чутками, черпатиме натхнення з кросовера Suzuki Fronx і зможе виділитися на тлі попередника більш просторим салоном, новою мультимедійною системою з “ширяючим” сенсорним дисплеєм, а також оновленою центральною консоллю, 3-спицевим кермовим колесом та іншим блоком управління кондиціонером.

Найдешевший седан Suzuki, який продається в Україні, показали в оновленій версії

Під капотом машини, крім колишніх моторів, розташується абсолютно новий 1,2-літровий бензиновий агрегат Z-серії, зв’язку якому складе варіатор. Віддача цього двигуна, що демонструє приголомшливу економічність і екологічність у новому Swift, становить 82 кінські сили (108 Нм).

Продажі нового Suzuki Dzire почнуться в найближчі чотири місяці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: