Опублікували фото нового бюджетного кросовера Hyundai: кардинальні зміни

Підпишись на нас:

Hyundai щосили готується до однієї з головних для себе прем’єр року – дебюту оновленого кросовера Creta. Машину обіцяють показати вже 16 січня, а поки в Мережу витікають все нові подробиці майбутнього рестайлінгу одного з найпопулярніших SUV на планеті.

Подробиці

Напередодні в інтернет злили зображення, що демонструють екстер’єр та інтер’єр автомобіля. На картинках кросовер зображений спереду і ззаду, а також усередині, демонструючи суттєві зміни порівняно з актуальною моделлю.

Як видно на тизері салону, інтер’єр нової Creta набуде суперсучасного вигляду. Передня панель кросовера отримає зовсім інший дизайн із двома 10,25-дюймовими екранами, що об’єднують у собі дисплеї мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів.

У Мережу витекли фото нової Hyundai Creta: вона буде брутальною і суперсучасною

Повністю зміниться формат дефлекторів обдування – відтепер вони будуть вбудовані в глянсову чорну горизонтальну смугу на “торпедо”, а блок управління клімат-контролем вперше стане сенсорним.

Зовнішні зміни машини зведуться до появи в неї іншого “обличчя” з новими вертикальними блоками фар, а також світлодіодними денними ходовими вогнями, іншими радіаторними гратами та обдертим бампером.

У Мережу витекли фото нової Hyundai Creta: вона буде брутальною і суперсучасною

Позаду машині дістанеться власний блок наскрізних світлодіодних ліхтарів, що проходить через всю перероблену на новий лад кришку багажника.

Першим ринком для новинки стане Індія, де до поточної лінійки двигунів, що складається з 1,5-літрового бензинового і дизельного мотора приєднається ще один півторалітровий ДВЗ, але з турбонаддувом. Він прийде на зміну 1,4-літровому “наддувному” агрегату. Привід, як і раніше, буде переднім або повним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: