Peugeot 206 ледве не втопили, спускаючи водний мотоцикл в море

Підпишись на нас:

Пандуси для човнів існують, щоб спростити спуск плавзасобу, оскільки багато транспортних засобів не мають достатньої глибини броду, щоб заїхати прямо у воду. Якщо вам потрібно побачити приклад того, чого не можна робити, то подивіться відео нижче. Троє активістів намагалися використати Peugeot 206, щоб запустити водний мотоцикл у воду з пляжу.

Подробиці

Незважаючи на те, що позаду Peugeot не було нічого, крім води, водій насилу, але маневрував із причепом. Коли хетчбек починає рухатися назад, ви можете помітити іншу проблему. Гідроцикл розташований досить високо на причепі, тобто автомобіль має бути занурений майже до верхньої частини колісних колодязів, щоб водний мотоцикл міг плавати.

Експериментатори успішно відтягують плавзасіб від машини, але тут починаються більші проблеми. 206-ий загруз у глибокій воді, хвилі врізаються в задню частину автомобіля. Один із хлопців починає намагатися підштовхнути автомобіль до берега.

Приблизно в цей час водій виходить і починає допомагати штовхати машину. Ми не можемо сказати напевно, але судячи зі всього двигун авто в цей момент заглох.

Підтримуючий перехожий вбігає в кадр, щоб допомогти штовхнути Peugeot. Відео закінчується тим, що машину майже виштовхали з води. Тим часом хлопець на водному мотоциклі просто спостерігає за цим на задньому плані. Ймовірно, йому цікаво, як він буде доставляти гідроцикл додому, оскільки 206-ий в цьому йому вже не допоможе.

Чоловік буквально намагається запустити гідроцикл у воду на Peugeot 208
від u/Fragrant-Fuel6287 в IdiotsInCars

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: