30-річний BMW Майкла Джордана продають за ціною нового преміального кросовера

Підпишись на нас:

Багато знаменитостей не тільки купують рідкісні та розкішні автомобілі, а й періодично продають їх. Саме так вчинив екс-баскетболіст Майкл Джордан зі своїм BMW 850i 1991 року випуску. А тепер його нинішній господар виставив машину на аукціон за “доступною” ціною.

Подробиці

Легенда баскетболу придбав це баварське купе в 1991 році в офіційного дилера в Іллінойсі (США), де він грав за команду “Чикаго Буллз”. Відтоді автомобіль встиг проїхати лише 30 тисяч миль або приблизно 48 тисяч кілометрів.

Нинішній власник машини купив її у Джордана ще в 1995-му і ставився до неї максимально дбайливо. Завдяки цьому автомобіль досі перебуває у відмінному зовнішньому і технічному стані.

BMW, що належав зірці баскетболу Майклу Джордану, продають за 37 тисяч 500 доларів

Унікальна особливість конкретно цієї моделі полягає в безлічі додаткових опцій, які встановили в BMW 850i спеціально на замовлення Джордана.

Машині дісталися люк з електроприводом, двозонний клімат-контроль і круїз-контроль, які на початку 90-х вважалися верхом розкоші.

Купе пофарбовано в колір Mauritius Blue Metallic і має заводське ЛФП, але в оголошенні наголошується, що бампера і капот все таки були “підфарбовані”.

BMW, що належав зірці баскетболу Майклу Джордану, продають за 37 тисяч 500 доларів

Салон автомобіля оздоблений шкірою кремового кольору, а також може похвалитися касетним програвачем, CD-чейнджером і регульованою рульовою колонкою.

Під капотом BMW, яким колись володів легендарний баскетболіст, встановлено 5-літровий мотор V12, що видає 296 кінських сил.

Торги завершаться 8 січня. На момент публікації цієї замітки максимальна ціна машини становить 37 500 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: