Tesla проїхала майже 2 мільйони кілометрів, але умови експлуатації автомобіля викликають посмішку

Підпишись на нас:

Багато хто впевнений, що часи, коли автомобілі були здатні проїжджати аж до 1 мільйона кілометрів, а то й більше, давно минули. Але, як виявилося, це далеко не так. Ба більше, подібні цифри сьогодні можуть демонструвати найсучасніші машини. Але з певними нюансами.

Подробиці

Власник електрокара Tesla Гансйорг фон Геммінген-Горнберг придбав автомобіль Tesla Model S 2014 року випуску з пробігом у 30 тисяч кілометрів, але відтоді зміг накатати на ньому майже 2 мільйони кілометрів.

Судячи з фотографій з його акаунта в соцмережах, наразі на одометрі його машини красується цифра в 1 900 000 км.

Ось тільки домогтися такого показника чоловікові вдалося зовсім не завдяки надзвичайній надійності Model S, а за допомогою дбайливої експлуатації автомобіля і періодичного ремонту.

Ця Tesla проїхала майже 2 мільйони кілометрів, але є нюанс

Наприклад, за весь період експлуатації цієї Tesla німцеві знадобилося аж чотири акумуляторні блоки і до 13 двигунів. Крім того, власнику Model S довелося вживати всіх запобіжних заходів, щоб продовжувати терміни служби електромоторів.

Щоб захистити двигуни Хорнберг їздить на машині зі швидкістю не більше 100 кілометрів на годину. Причому робить це в країні, де існують знамениті автобани з ділянками без будь-яких обмежень швидкості.

Ця Tesla проїхала майже 2 мільйони кілометрів, але є нюанс

Крім того, рекордсмен намагається підтримувати рівень заряду батареї своєї “Тесли” у вилці від 15 до 70%, що знижує наслідки їхньої деградації і призводить до збільшення інтервалів між зарядками.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: