Які переваги в окупантів: інтерв’ю командира 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ

Підпишись на нас:

Чому окупанти мають перевагу у зброї та спорядженні відповіли командир батальйонів 3-ї окремої штурмової бригади Збройних сил України. Захисники висвітлювали подробиці на стримі випуску «Двіж» на YouТube.

Найголовніше, про що хотілося б повідомити українців це те, що через телемарафон у людей з’явилось химерне уявлення про окупантів. Командир протитанкового батальйону 3-ї ОШБр Олег Романов із позивним «Ромах» вирішив спростувати думку стосовно «чмобіка».

«А хто сказав, що воно [спорядження] гірше? Дивіться, телемарафон просто вдома потрібно вимкнути, і далі якась реальність вливатиметься в маси», – прокоментува пан Олег.

Командир 1-го штурмового батальйону 3-ї ОМБр Петро Горбатенко на псевдо «Ролло» також підтримав цю ідею та спростував думку більшості, що окупантам немає чим воювати. За словами пана Петра, зброя та спорядження в противника має кращу якість, ніж у наших захисників.

«Російська армія нічим не гірша за українську та навіть краща. Краще оснащена технічно, більше техніки, краща зброя та спорядження, ніж в української. З чого ви взяли, що вони гірші? Це, знаєте, навіть приниження виходить наше. Типу: “А х**є ви воюєте з л*хами і нічого не можете зробити?” А тому що вони сильніші, це об’єктивно», — заявив «Ролло».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: