На продаж виставили дуже рідкісний Ford Focus: існує всього 500 автомобілів

Підпишись на нас:

До того, як автомобільні бренди почали зациклюватися на виробництві кросоверів і електрокарів, вони періодично радували ентузіастів такими машинами, як Ford Focus RS 500. Один з екземплярів цього хетчбека напередодні виставили на торги на порталі “Collecting Cars”.

Подробиці

Йдеться про обмежену серію “Фокусів”, що складається всього з 500 одиниць. Машина, що стала одним із лотів майбутнього аукціону, має пробіг лише 3 тисячі кілометрів.

Але робить її особливою не це, а чорне лакофарбове покриття Pantera і матова плівка, 19-дюймові колісні диски з багатоспицевим дизайном, червоні гальмівні супорти і покришки Continental SportContact6, а також сидіння Recaro в салоні, оббиті червоною шкірою.

Один із 500 наявних Ford Focus RS продають за 63 тисячі євро

Приводить у рух 5-дверку, випущену 2010 року, 2,5-літровий турбомотор зі збільшеним інтеркулером, поліпшеним паливним насосом і модернізованим ЕБУ. Завдяки цим доопрацюванням віддача двигуна досягає 350 кінських сил.

Зв’язку силовому агрегату у випадку з цим рідкісним Focus RS становить 6-швидкісна механічна коробка передач, а також широкий список оснащення, що охоплює датчики паркування, камеру заднього виду, мультимедійну систему із супутниковою навігацією і двозонний клімат-контроль.

Один із 500 наявних Ford Focus RS продають за 63 тисячі євро

Машина перебуває в Греції і буде продана вже цієї неділі (7 січня). Останньою ставкою на торгах за цей лот на момент написання статті була сума в 63 тисячі євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: