На продаж виставили дуже рідкісний Mitsubishi Lancer Evo VI: пробіг 5627 км

Підпишись на нас:

Історія моделі Mitsubishi Lancer Evolution була багата на різні досягнення. Але, як відомо, з 2015 року в цій книзі не було написано жодного розділу і перспектив до того, що це станеться в майбутньому, немає. На щастя, для багатьох фанатів Lancer Evo завжди є можливість зануритися в минуле, щоб згадати про велич цього японського спортивного седана.

Подробиці

На аукціон “Iconic Auctioneers” виставили один із п’яти екземплярів Lancer Evolution VI RS Tommi Mäkinen Monte Carlo Edition 2001 року випуску.

Машина, побудована після безпрецедентної перемоги гонщика Томмі Мяккінена в ралі Монте-Карло, є похідною від знаменитого гоночного автомобіля 1999 року.

На продажу выставили очень редкий Mitsubishi Lancer Evo VI

Автомобіль виділяється на тлі решти так званим пакетом Ralliart UK Stage 1 Performance для знаменитого 2-літрового 4-циліндрового мотора 4G63 з турбонаддувом, який видавав 280 кінських сил у заводській конфігурації.

Підвіска седана була модернізована і отримала спеціально розроблені амортизатори Eibach, а трансмісія являла собою перегонову конфігурацію з короткими передачами і переднім циліндричним диференціалом групи N в ралійній специфікації.

У салоні рідкісний Lancer Evo використовував передні крісла фірми Recaro і тканинну оббивку.

На продажу выставили очень редкий Mitsubishi Lancer Evo VI

Вперше зареєстрований у липні 2001 року Lancer Evo має єдиного власника, який проїхав на машині всього 5 627 кілометрів.

Торги відбудуться 23 лютого. Аукціонний дім очікує, що підсумкова ціна знаменитого седана складе від 100 000 до 120 000 фунтів стерлінгів або 3 480 000 – 4 200 000 грн за поточним курсом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: