В Італії з’явиться аналог ЛуАЗУ за 58 000 євро

Підпишись на нас:

Модернізація старих авто на сучасний лад є досить популярною темою серед прихильників раритетних авто. Стало відомо, що в Італії планують піддати модифікації позашляховик 80-90-х років Fiat Panda 4X4.

Спробувати втілити ідею в реальність вирішили в компанії Basterds Cycles. Задовго до цього Basterds Cycles збирала популярні мотоцикли на замовлення. Сьогодні відомо про готові ренедери моделі, проте до грудня 2023 року з конвеєра вийде 10 авто. Вартість кастомного гібридного автомобіля по прототипу культового позашляховика буде коштувати не менше 58 000 євро.

В Італії з'явиться аналог ЛуАЗУ за 58 000 євро

В цю чималу суму входять нові бампери, капот, перероблений перед автівкою та дугами. Позашляховик матиме збільшений кліренс та великі позашляхові шини. Кут в’їзду та з’їзду становить 44,5° та 44,4°. 

Гібридний позашляховик буде зроблено в стилі ретро футуризму, хоча і зовні авто буде трішки ретро, але всередині буде чимало сучасної “начинки”. Авто буде обладнано кондиціонером, люком, підсилювачем керма. Сидіння салону будуть перетягнуті шкірою.

В Італії з'явиться аналог ЛуАЗУ за 58 000 євро

Двигун модернізованого автомобіля стане міцнішим: 1,2-літровий агрегат від Fiat Punto на 90 к.с. + гібридна установка. Кожен власник зможе обрати машину по смаку: або з 5-ступінчастою МКПП, або автомат. Повний привід, за потребою, можна буде доповнити блокуванням диференціалів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: