Надійний і рідкісний позашляховик Toyota продають за ціною кросовера

Підпишись на нас:

Багато людей категорично не хочуть купувати автомобілі Hummer через їхню невисоку надійність. І саме для них існує варіант придбати подібний позашляховик, але вже від компанії, що прославилася надійністю своїх машин. Йдеться, звісно ж, про Toyota. Один із таких автомобілів напередодні виставили на продаж у США.

Подробиці

На одному з сайтів найбільших аукціонних будинків виставлено лот у вигляді рамного позашляховика Toyota Mega Cruiser 1996 року. Рідкісний автомобіль, випущений у кількості лише 150 одиниць, має дуже великі розміри.

Він на 38 см довший за Hummer і на 25 см вищий за цю модель, а також на 20 см вищий і на 23 см ширший від “тойотівського” позашляховика Land Cruiser J100, який сходив з конвеєра в ті самі роки.

Великий і рідкісний позашляховик Toyota, що затьмарив навіть Land Cruiser, продають за ціною тривіального китайського кросовера

Справжній гігант укомплектований 4,1-літровим дизельним турбомотором, що видає 153 кінські сили і 382 Нм. Двигун зістикований із 4-діапазонною класичною автоматичною трансмісією та двоступеневою роздавальною коробкою з низьким діапазоном і блокуванням диференціалів.

Машина володіє портальними осями і 37-дюймовими “зубастими” покришками, для яких передбачена центральна система підкачки повітрям.

Великий і рідкісний позашляховик Toyota, що затьмарив навіть Land Cruiser, продають за ціною тривіального китайського кросовера

Незважаючи на великий пробіг, що становить 170 000 кілометрів, а також певні ремонтні роботи, пов’язані з ржавінням кузова, автомобіль перебуває в хорошому стані.

На момент публікації цієї статті найвищою ставкою від охочих придбати позашляховик є сума в 24 тисячі доларів, що в Україні сьогодні еквівалентно ціні недорогого кросовера компактного класу. Торги завершаться через шість днів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: