Експерти назвали оптимальний пробіг для вживаного авто, з яким можна здійснювати покупку

Підпишись на нас:

Купівля будь-якого вживаного автомобіля завжди пов’язана з деякими ризиками. Особливо це стосується відносно свіжих машин, яким немає і 5 років. На жаль, саме тут найчастіше і криється обман, а також трапляються перекупи. Примітно те, що зайвих проблем можна уникнути, звертаючи увагу на пробіг транспортного засобу. Мова в даному випадку йде про реальний показник, визначити який можна за допомогою відповідного обладнання.

Подробиці

Розглядаючи для себе відносно свіжий автомобіль з вторинки, покупець одразу ж позбавляє себе кількох найбільш значущих проблем. Йдеться про переплату дилерському центру, підготовку ТЗ, а також проходження обкатки. У деяких ситуаціях купівля уживаного автомобіля виглядає більш вигідним заходом порівняно з придбанням нової машини. Вся справа криється в тому, що не доводиться переплачувати салону, а крім того, ТЗ одразу ж буде готовий до повсякденної експлуатації.

Тепер ви знаєте, як вибрати найкраще б/в авто: пробіг, з яким можна сміливо здійснювати покупку

Так з яким же пробігом найкраще обирати старі автомобілі, щоб не переплачувати і зайвий раз не наражатися на непередбачені матеріальні розтрати. Безумовно, це не показник у 10 – 20 або 30 тисяч км. Адже при здоровому глузді навряд чи хтось стане продавати таку машину. Річ у тім, що за цей час автолюбитель тільки починає звикати до транспортного засобу і повною мірою усвідомлювати всі його переваги і недоліки.

Не варто також розглядати до придбання автомобілі, на яких пробіг вже трохи перевалив за 100 тисяч км. Річ у тім, що ці машини відкатали гарантійний період. Отже, не можна виключати, що в один прекрасний момент якийсь вузол не вийде з ладу. Новому ж власнику це виллється в дорогий ремонт, оскільки відносно свіжі ТЗ з таким невеликим пробігом найчастіше відправляють у ремонт саме до офіційного дилера, звідки і беруться всі переплати.

Тепер ви знаєте, як вибрати найкраще б/в авто: пробіг, з яким можна сміливо здійснювати покупку

А щодо реально оптимального пробігу, з яким варто розглядати автомобіль для придбання, це 30 – 60 тисяч км. Така машина все ще може залишатися на гарантії, незважаючи на зміну власника. Крім того, до цього моменту на обслуговування ТЗ не потрібні великі вкладення, а отже, колишній власник навряд чи став би економити. Крім того, такий пробіг часто можна порівняти з періодом експлуатації ТЗ у 2 – 3 роки, що відповідає повному знайомству з машиною.

Саме по закінченню такого часового відрізка автомобілі досить часто набридають колишнім власникам і виникає бажання взяти щось цікавіше. Також за цей недовгий проміжок модель не сильно втрачає в ціні, що дає змогу мінімізувати свої потенційні витрати на купівлю нової машини. У нового ж власника залишається в запасі досить довгий часовий відрізок перед серйозними вкладеннями, пов’язаними з проходженням великого ТО, коли потрібно буде міняти більшу частину витратних матеріалів у зв’язку з солідним пробігом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: