Кращі за Renault Logan: експерти назвали комфортні вживані авто за 350 000 грн

Підпишись на нас:

Для більшості автомобілістів сума в 350 000 грн виступає певним психологічним бар’єром. Мовляв, за такі гроші точно можна купити щось свіже і вартісне. Але, як показує практика, ця думка помилкова, і розглядати все ж таки доведеться автомобілі віком 6-7 років, а в деяких випадках і того старше.

Якраз тут і хотілося б звернути увагу на моделі, які можуть заслуговувати на увагу, коли мова заходить за такий “солідний” за поточними мірками бюджет, якого, за ідеєю, повинно вистачити на придбання чогось вартісного.

Skoda Rapid

З цими іномарками за 300 000 грн ви забудете про нову LADA: всі вони є в Україні

Не варто дивуватися, що мова насамперед заходить за “бюджетник”, ціна якого необґрунтовано завищена. У наш час реальний цінник на цю модель досить високий. Взяти в межах 350 000 грн вийде лише Rapid 2016 – 2017 років виробництва, а це автомобіль у першому поколінні в рестайлінговій модифікації. Зрозуміло, пробіг тут буде також відповідний у 100 і більше тисяч км. У цьому разі можна буде розглянути ТЗ на “механіці” або з “автоматом” на 1,6-літровому моторі на 90 або 100 кінських сил у хорошому стані, але без особливо багатого технічного оснащення.

Ford Focus

З цими іномарками за 300 000 грн ви забудете про нову LADA: всі вони є в Україні

Багато автолюбителів звикли вважати, що цей автомобіль за своєю ціною можна порівняти з “бюджетниками”. Безумовно, в чомусь таке судження правильне, якщо розглядати пошарпані часом і колишніми власниками варіанти. Реально ж цей автомобіль коштує своїх грошей, і за 350 000 грн вийде взяти лише Focus 2015 – 2016 років виробництва з пробігом понад 100 000 км. Обирати в цьому разі варто з варіантів у третьому поколінні на “механіці” і з АКПП. Це будуть автомобілі з 1,6- або з 1,5-літровими силовими агрегатами, відповідно. Варіанти з “роботом” брати не рекомендується.

Skoda Octavia

З цими іномарками за 300 000 грн ви забудете про нову LADA: всі вони є в Україні

Здавалося б, ідеться про прямого однокласника для Focus, але ні. У цьому разі розглядати доведеться старші варіанти. Йдеться про третє покоління в дорестайлінговій модифікації. Це буде Octavia 2013 – 2014 років випуску з пробігом від 150 тисяч км і більше. Сам по собі автомобіль дуже надійний, має високий рівень комфорту і прийнятне оснащення. Інша справа, що у випадку з цією моделлю необхідно шукати варіанти більш ретельно і поглиблено, щоб не потрапити на машину, яку раніше активно використовували в таксі.

Nissan Almera

З цими іномарками за 300 000 грн ви забудете про нову LADA: всі вони є в Україні

Чудовим варіантом для купівлі в цьому бюджеті може стати Almera в третьому поколінні. На сьогодні за 350 000 грн цілком можна придбати ТЗ 2017 – 2018 років виробництва з мінімальним пробігом. Це досить комфортна і недорога в обслуговуванні модель, яка добре користується попитом на вторинному ринку і не так швидко втрачає в ціні. Єдина проблема, що це не особливо динамічний автомобіль з великою витратою пального і низькоякісним оздобленням салону. Крім того, не можна забувати про любов таксистів до цієї моделі. Отже, і шукати підходящий варіант доведеться довше.

Mitsubishi ASX

З цими іномарками за 300 000 грн ви забудете про нову LADA: всі вони є в Україні

Можна в наш час у цьому бюджеті розглянути для придбання і компактний кросовер з відносно свіжим віком. Для цього оптимально підходить ASX у першому поколінні. Це буде автомобіль 2012 – 2014 років виробництва в хорошому стані з пробігом у 100 – 150 тисяч км без нарікань до технічної частини. Важливо лише зазначити, що це не такий популярний кросовер у наш час. Отже, з його подальшим продажем можуть виникнути проблеми. Що стосується оснащення, то тут є все необхідне для комфортного використання. Розглядати варто модель з 1,6-літровим ДВЗ на “механіці” або з АКПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: