Компанія Volkswagen відродила бренд Scout: представлять нові позашляховики та пікапи

Підпишись на нас:

Відроджений бренд Scout, власником якого у 2021-му стала компанія Volkswagen, уже в цьому році представить лінійку своїх новинок. Так, за старою традицією до неї увійдуть позашляховики та пікапи, однак, це будуть сучасні моделі з електричними двигунами. На ринку вони складуть конкуренцію Wrangler і Gladiator від бренду Jeep.

Подробиці

За розробку автомобілів відповідає австрійська компанія Magna Steyr, для якої цей контракт став найбільшим за всю історію її існування.

Ба більше, свої наміри керівництво відродженої марки підтвердило випуском офіційного тизерного ролика на офіційному YouTube-каналі. У ньому робиться акцент на тому, що нові продукти від Scout поєднують у собі минуле, сьогодення і майбутнє.

Крім того, у відео було анонсовано і приблизну дату дебюту електричних моделей. Так, уже влітку 2024-го шанувальники вперше побачать прототипи позашляховиків і пікапів, але їхні серійні версії надійдуть на північноамериканський авторинок не раніше, ніж через 2 роки. Їх збиратимуть на майданчику в Південній Кароліні.

Раніше повідомлялося, що компанія Skoda вже наступного місяця представить рестайлінгову версію моделі Octavia. Автомобіль отримає змінений кузов і більш сучасний салон, однак, його моторна гамма перейде від попередника.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: