Компанія Skoda назвала дату виходу нової Octavia і показала її на офіційному відео

Підпишись на нас:

Уже наступного місяця чеська компанія Skoda представить рестайлінгову версію Octavia 2024 модельного року. Очікується, що свіжа модель отримає переглянуту передню частину кузова, а в салоні розташується більш сучасна мультимедійна система.

Подробиці

Так, на “носі” автомобіля встановлять змінену головну оптику, всередині якої розмістяться світлодіодні ДГЗ у вигляді скошених смуг. Крім того, очікується поява переглянутих переднього бампера і радіаторної решітки.

У салоні “Октавія”, найімовірніше, зможе похвалитися наявністю посвіжілих приладової панелі, наповнення якої також, імовірно, зміниться, блоку кліматичної системи та оббивки. Також анонсовано появу вже згаданої нової мультимедіа.

А ось технічні параметри автомобіля залишаться колишніми. Нагадаємо, що європейська версія оснащується чотирма двигунами. Йдеться про літрову, 1,5-літрову і 2,0-літрову турбоустановки, що працюють на бензині, а також про дизельний ДВЗ із наддувом на 2,0 літра.

Раніше повідомлялося, що наприкінці січня 2024 року відбудеться прем’єра новітнього японського паркетника Mazda CX-70. Автомобіль стане “збільшеною” версією європейського CX-60, однак, розділить моторну гаму зі старшим CX-90.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: