Рідкісний автобус іспанської марки Castrosua з’явився в Києві

Підпишись на нас:

Відомий туристичний автобус іспанської марки Castrosua помітили в Києві. Історія автобуса триває з 1983 року. Модель стала туристичною серією, після появи моделей як Cometa (1964 р.), Arosa (1969), Brisa (1980) та Stela (1982).

Вперше автобуси вийшли на міжнародний ринок Португалії, а потім Румунії та Франції. Довжина автобуса складала 12 м, а висота – 3,5 метрів. Салон мав висоту – 2 м. Пасажиромісткість розрахована на 53 особи. Ємність багажних відсіків під полом становила 10 або 11 м куб. залежно від рами.

Рідкісний автобус іспанської марки Castrosua з’явився в Києві

Модель Master 35 мала на той час сучасний дизайн: бічні двері з пневмоприводом та сенсорним запобіжним замком, лобове багатошарове скло, міцна емаль кузова тощо.

Рідкісний автобус іспанської марки Castrosua з’явився в Києві

Інтер’єр автобуса також впадав у вічі пасажирам та був передовим. Салон мав крісла з тканинної оббивки, пластиковий ламінат на підлозі, дерев’яний декор, шторки на вікнах. Водійське крісло мало пневмопідвіску, а салон для розваги прикрашав телевізор на 20-дюймів.

Модель, котру примітили в Києві, є автобус Castrosua Master 35 на шасі MAN 470 16.372. Вантажопідйомність моделі складає 16 т. Під капотом автобуса знаходиться 12-літровий дизель потужністю 370 к. с. Автобус випущений 1992 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: