Новий компактний кросовер Nissan піддався критиці власників

Підпишись на нас:

Компанія Nissan досить давно вивела на американський ринок компактний кросовер Kicks. Ця модель є своєрідним аналогом Juke: у них подібні габарити і технічні характеристики. Але у Kicks менш зухвалий зовнішній вигляд. Японська модель представлена в сегменті компактних кросоверів, в якому спостерігається дуже жорстка конкуренція. Тому дивно, чому Nissan створив настільки невдалий автомобіль. Про це говорять деякі власники японської моделі.

Відгуки

Пробіг лише 300 миль. У машині дивний гул. Можливо, просто несправна шина або проблема з переднім колесом з боку пасажира. Можливо, несправний підшипник. Я подивився на цю машину тільки тому, що кажуть, що вона замінила Juke. Це не так. Зовні виглядає круто, але всередині досить просто. Я б вважав за краще повернути Juke до США.

Драйвовий автомобіль. Мені подобається володіти цією машиною. Рекомендую всім, хто збирається придбати новий автомобіль. Має чудову витрату бензину, але трохи жорсткувата в дорозі.

Їзда плавна, всі функції працюють справно. Єдиним недоліком є те, що в мене високі члени сім’ї, і ніхто не може їздити на задньому сидінні. Місця для ніг взагалі не вистачає. Отже, якщо ваш зріст 5 футів 11 дюймів (180 см) або вище, ця машина не для їзди на далекі відстані з комфортом. Але загалом, це чудовий кросовер.

Японська модель загалом залишає після себе приємні враження. Але в деталях починають проявлятися її недоліки. Так, наприклад, Kicks не можна назвати універсальним кросовером: він більше підходить для міста. При цьому, як було зазначено вище, японська модель перебуває під жорстким пресингом з боку конкурентів. Тому ця особливість є її недоліком.

Компанія Nissan знову випустила невдалий кросовер: з'явилася перша реакція на новий Kicks

Відмінний компактний кросовер. Хороший багажник. Зовнішній вигляд справді красивий. У салоні базової моделі є різні функції безпеки: моніторинг “сліпих” зон, камера заднього виду тощо. Заднє сидіння непогане, хоча місця тут не особливо багато.

У мене базова модель. Мені не подобається відсутність деяких функцій, як, наприклад, сидіння з електроприводом. Також на машину встановлені ковпаки, які здешевлюють зовнішній вигляд. Я ненавиджу ковпаки, я не знав, що вони ще є в нових машинах. Сидіння незручне, довелося повернути підголівник назад, щоб хоч трохи зручніше влаштуватися. З іншого боку, він новий, має доволі гарний вигляд, сенсорний екран, камеру і датчики. У нього хороша витрата бензину. Їде пристойно, але потужність дуже слабка.

У мене є модель SR, вона красива і спортивна, але недостатньо потужна. Я розчарований паливним баком на 12 галонів (45 літрів). Незважаючи на те, що в місті витрата становить близько 30 миль на галон (7.8 літрів на 100 км), я все одно відчуваю, що проводжу занадто багато часу на заправних станціях.

Багато хороших опцій, і мені подобається адаптивний круїз-контроль. На задньому сидінні немає вентиляційних отворів для обігріву або змінного струму, що може стати проблемою при перевезенні пасажирів. Матеріал сидіння важко чистити, і він притягує ворс. Автоматичний димер фар працює добре.

Компанія Nissan знову випустила невдалий кросовер: з'явилася перша реакція на новий Kicks

Про те, що в салоні Kicks застосовані низькоякісні матеріали, говорять давно. Тому їхня наявність в оновленому кросовері викликає здивування: Nissan начебто не прислухається до думки водіїв.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: