На продаж виставили рідкісний позашляховик з 6.5-літровим мотором, який створений на базі Hummer H1

Підпишись на нас:

Більшості автолюбителів добре відомий позашляховик Hummer H1, але мало хто знає, що на його базі було створено іншу модель, яка представляє собою автомобіль з зовсім іншим виглядом. Напередодні стало відомо, що єдиний існуючий екземпляр цього автомобіля з’явився в продажу в Італії.

Подробиці

Позашляховик має назву T-Rex і створений італійською фірмою Coggiola. Машину показали у 2000-му році на автосалоні в Женеві і позиціонували як стильний і розкішний всюдихід.

В основу автомобіля лягла платформа Hummer H1, тож T-Rex виявився міцним і чудово підходить для штурму бездоріжжя. Але з дизайном все було м’яко скажемо не дуже.

Супер-рідкісний велетенський позашляховик, створений на базі Hummer H1, виставили на продаж

Машині дістався дивний вигляд, в якому передня частина ніби змальована з Jeep Grand Cherokee, а корма оснащена незвичними круглими ліхтарями, схожими на червоні пухирі.

Салон позашляховика отримав футуристичний дизайн, а під капот машини встановили 6,5-літровий дизельний мотор V8, що працює в парі з 4-діапазонною автоматичною коробкою передач GM і системою повного приводу.

Супер-рідкісний велетенський позашляховик, створений на базі Hummer H1, виставили на продаж

Востаннє машину виставляли на продаж ще 2008 року і просили за неї приблизно 550 000 доларів, але цього разу вона з’явилася в Римі.

Що цікаво, продавець не поспішає називати ціну рідкісного автомобіля і збирається розкрити її тільки потенційному покупцеві за окремим запитом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: